Sport

VIDEO: David Popovici cel mai rapid om al planetei în 2021 în proba de 100 metri liber!

Imaginile zilei sunt cu omul zilei: David Popovici! Cel mai rapid om al planetei în 2021 în proba de 100 m liber! Deținător al recordului mondial, european și al Campionatelor Europene, la juniori!, au scris reprezentanții FRNPM pe pagina de socializare!

Înotătorul David Popovici (16 ani) a cucerit joi seară în Italia titlul european de juniori la 100 metri liber cu timpul de 47,3 secunde și, grație performanței ieșite din comun, devine unul dintre favoriții la o medalie olimpică la Tokyo, transmite Gazeta Sporturilor.

Timpul obținut de juniorul român nu doar că reprezintă un record mondial la juniori, dar este și cel mai bun timp al anului inclusiv în cursele de seniori.

De altfel, performanța sa este a zecea cea mai bună din istoria probei de 100 de metri liber. Cu timpul scos în Italia, David Popovici se înscrie în cursa pentru o medalie olimpică la Jocurile de la Tokyo, care încep la finalul acestei luni.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.