marți 25 septembrie 2018 3:52 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / VIDEO: EXISTĂ UN LOC ÎN LUME UNDE 900 DE FEMEI SUNT RĂPITE SAU UCISE ȘI 1200 VIOLATE ANUAL
Adpres Market
fostul-primar-din-acapulco-maria-gorrostieta_432721

VIDEO: EXISTĂ UN LOC ÎN LUME UNDE 900 DE FEMEI SUNT RĂPITE SAU UCISE ȘI 1200 VIOLATE ANUAL

AdpresFM - Radio Online Stations  

Organizațiile care apără drepturile femeilor spun că investigarea crimelor se face cu greutate sau nu se face deloc.

fostul-primar-din-acapulco-maria-gorrostieta_432721
Există un loc pe Terra de unde femeile nu știu cum să plece mai repede pentru că dacă rămân acolo riscă în fiecare moment să fie mutilate, aruncate în gol, violate sau pur și simplu să rămână doar un nume pe un dosar din fișetele cu femei dispărute fără urmă. Toate acestea se întâmplă înGuerrero, statul mexican în care se află vestita stațiune Acapulco.

600 de femei au dispărut, cele mai multe fiind răpite, doar în 2015 din acest stat dinMexic, asta ca să nu mai vorbim de cele 1.249 de violuri înregistrate de autorități.Evenimentul Zilei scrie că asociațiile neguvernamentale din această țară nord-americană susțin că șase femei sunt zilnic ucise în cel mai barbar mod.

Fiica primarului din Iguala a povestit pentruDaily Mail ororile prin care a trecut până acum familia ei. Aide Nava, mama ei, a fostrăpită, torturată, violată și decapitată de clanul Ahuacuotzingo pentru că a avut ”neobrăzarea” ca în timpul campaniei pentru fotoliul de primar, să promită că va scăpa orașul de traficanții de droguri. Pe 11 martie, trupul acesteia a fost înfășurat într-un baner și aruncat la marginea orașului. Pe pânza în care era înfășurat trupul femeii se putea citi ”Oricine nu ni se supune va păți același lucru”. Ahilin, în vârstă de 19 ani, a mai adăugat că, în plus, tatăl i-a fost împușcat iar fratele mai mare e dispărut din 2012 după ce a fost răpit. Tot ce speră acum este că va reuși să-și salveze fiica, acum în vârstă de 6 luni, mutându-se înStatele Unite.

 Cu certitudine Guerrero este cel mai periculos loc de pe întreaga planetă pentru femei. Fostul primar din Tiquicheo, o localitate din statul vecin, Maria Santos Gorrostieta a avut aceeași soartă în 2012, asta după ce scăpase din mai multe tentative de asasinat, într-una dintrea acestea pierzându-și viața soțul său.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com