luni 24 septembrie 2018 10:23 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Video / VIDEO. Experiment inedit: Cum reacţionează femeile la replicile lui James Bond?
Adpres Market
james-bond-007-logo

VIDEO. Experiment inedit: Cum reacţionează femeile la replicile lui James Bond?

AdpresFM - Radio Online Stations  

Personajul James Bond este cunoscut de întreaga lume nu doar pentu atuu-rile sale de agent sub acoperire, dar şi pentru şarmul său unic prin care cucereşte femeile.

Vloggeriţa Hayley Quinn a decis să îşi trimită chipeşul prieten, Olly, pe Strada Oxford din Londra, îmbrăcat într-un smoching elegant pentru a face un experiment social: funcţionează sau nu în viaţa reală replicile şi atitudinea lui James Bond?, potrivit Mediafax.

Potrivit cotidianului Daily Mail, Olly s-a apropiat de femei, alese în mod aleatoriu, pentru a intra în conversaţie cu ele şi a încerca să le cucerească.

Dacă până în prezent, personajul fictiv James Bond a cunoscut îndeaproape, de-a lungul serie de filme, peste 50 de femei, Olly nu s-a descurcat atât de bine.

Printre replicile pe care Olly le-a încercat s-au numărat: „Scuză-mă, ţi se pare că mi se potriveşte gulerul cu manşetele?” sau ” Scuza-mă, te superi dacă te rog să mă înveţi câteva cuvinte într-o limbă străină?”.

O altă replică a fost chiar din filmul „Casino Royale”, din 2006, în care joacă actorul Daniel Craig. Olly a oprit o femeie pe stradă şi i-a spus: „Scuzaţi-mă, pot să te întreb ceva? Eşti într-o relaţie?”. Când femeia a răspuns afirmativ, el i-a spus: „Ei bine, nu eşti genul meu oricum”. Mai degrabă decât să fie sedusă, femeia pur şi simplu a plecat mirându-se de atitudinea cu care a fost abordată în mijlocul străzii.

Întregul experiment, precum şi toate replicile din film pe care Olly le-a spus doamnelor pot fi vizionate în video-ul de mai jos.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com