Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Video: Explozie și incendiu la Petromidia, Năvodari! Ard rezervoarele Rompetrol!

Un incendiu violent a izbucnit în cursul zilei de vineri la rafinăria Petromidia Năvodari! Focul și fumul puternic se pot observa și de pe plaja din Mamaia, dar și din localitățile din împrejurimi, precum Corbu. Trei persoane au fost rănite, iar una este dată dispărută, a anunţat şeful DSU secretarul de stat Raed Afarat. Autorităţile au activat plan roşu de intervenţie, iar autorităţi au transmis mesaje prin intermediul sistemului Ro-Alert.

O explozie urmată de un incendiu violent a izbucnit vineri la Petromidia Năvodari. Focul și fumul puternic se pot observa și de pe plaja din Mamaia, dar și din localitățile din împrejurimi. Potrivit primelor informații, incendiul este unul foarte violent.

Explozia a avut loc la parcul de rezervoare al Rompetrol Midia Năvodari. Din primele informaţii, explozia a avut loc la o instalație de la rafinărie, la instalația Hidrofinare Petrol – Motorină. Potrivit replicaonline.ro, ar fi luat foc un compresor de gaze și a urmat incendiul.

Incendiul se manifestă la o instalație de transport petrolier, iar în acest moment, salvatorii acționează pentru închiderea robineților și întreruperea alimentării cu combustibil.

Trei persoane sunt rănite, iar una este dată dispărută în urma exloziei urmate de incendiu de la rafinăria Petromidia, a declarat secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

Una dintre persoanele rănite au suferit arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% pe suprafața corpului. Victima a fost transportată cu elicopter SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru stabilizare și evaluare.

O a doua victimă a suferit un traumatism lombar, iar a treia persoană rănită după explozia de la rafinăria Petromidia are arsuri la nivelul feței.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.