Actualitate

VIDEO: Gabriela Firea l-a zburat imediat din PSD pe consilierul care a dezvaluit ca Preafericitul Patriarh Daniel este securist.

PSD Bucuresti a anuntat, miercuri, demisia lui Neacsu Lazar din partid si din functia detinuta in Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Consilierul PSD apare intr-o inregistrare Recorder in care spune ca Patriarhul Daniel este securist.

Organizatia PSD Bucuresti si organizatia PSD sector 4 anunta ca dl Neacsu Lazar si-a prezentat in aceasta dimineata demisia din Partidul Social Democrat si din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, a anuntat PSD Bucuresti intr-un comunicat de presa.

Lazar Neacsu

Consilierul general PSD Lazar Neacsu afirma intr-o inregistrare data publicitatii de Recorder ca Patriarhul Daniel este securist. Neacsu este un apropiat al patriarhului, el recunoscand ca s-a inscris in PSD la indemnul lui Daniel.

In ancheta Clanul Marelui Alb, in care Recorder dezvaluie afacerile ascunse ale BOR cu banii publici, unul dintre oamenii BOR infiltrati in politica afirma ca Patriarhul Daniel este securist, adica este controlat de serviciile secrete.

S-a inscris in PSD la indemnul Patriarhului Daniel, pe care oamenii in reteaua sa de influenta in numesc Marele Alb, spune Recorder despre despre Lazar Neacsu.

Eu sunt un om de afaceri care in 2016 nu am avut ce face, l-am intrebat pe Marele Alb: ‘Preafericirea Voastra, vreau sa ma duc si eu consliier general, la ce partid sa ma duc?’. ‘Du-te la PSD ca va castiga toata tara’. El m-a sfatuit. Si asa a fost, n-a castigat PSD in toata tara? Da. Normal, ca-i securist. Normal ca-i securist. E de-al lor, nu? E cel mai informat om, ca si Papa, spune Neacsu in inregistrarea Recorder.

Lazar Neacsu nu este de fapt un om politic, ci un om al Bisericii infiltrat in politica, precizeaza Recorder. Lazar Neacsu, alaturi de Patriarh si de Gabriela Firea, cea care a pompat fonduri uriase din banii bucurestenilor in proiectul Catedralei Neamului.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.