Anchete

VIDEO: Incendiu cu degajare mare de fum la rafinăria Lukoil din Ploiești. Nu sunt inregistrate victime.

Incendiu cu degajare mare de fum la rafinăria Lukoil din Ploiești. Incendiul a izbucnit la stația de cocsare. Nu sunt înregistrate victime, potrivit observatorulph.ro.

Pompierii din cadrul serviciului privat al rafinăriei au fost mobilizați, momentan, pentru stingerea flăcărilor. Arderea se manifestă cu degajări mari de fum, ard reziduuri petroliere rezultate în urma procesului tehnologic (păcură, motorină, cocs). Până la acest moment, nu ar fi date referitoare la eventuale victime.


Pentru localizarea incendiului, echipajele serviciului privat pentru situații de urgență ale operatorului economic intervin cu 4 autospeciale de stingere. În sprijinul forțelor care intervin la fața locului, pompierii prahoveni au alocat 3 mașini de stingere, 2 autospeciale de descarcarare, 1 Autoscară și o ambulanță SMURD.

Având în vedere degajările mari de fum, pentru protecția populației aflată în proximitatea zonei de manifestare a incendiului, ISU Prahova a transmis un mesaj prin intermediul sistemului RO-Alert. Din informațiile primite, la acest moment incendiul este lichidat. Nu sunt înregistrate victime.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.