Dezvaluiri

Video revoltator: Ziarul Le Monde arata si demonstreaza atrocitatile ucrainienilor, atrocitati “trecute cu vederea” de mass media globalista. Prizonieri rusi neinarmati, tratati si executati ca pe niste animale…

Analiza, de către cotidianul francezLe Monde” și anchetatori independenți, a unui videoclip care arată soldați ucraineni trăgând în prizonieri ruși, confirmă autenticitatea acestuia. Unitatea de voluntari ucraineni a fost prezentă la locul abuzului din Ucraina.

Trei prizonieri neînarmați, trei împușcături. Cei trei bărbați se prăbușesc. Un videoclip, difuzat pe 27 martie 2022 și pe care Le Monde l-a putut autentifica și verifica cu alte imagini, documentează un probabil abuz comis de voluntarii ucraineni împotriva prizonierilor de război ruși.

Asemenea acte sunt strict interzise de Convenția de la Geneva, care stabilește regulile care trebuie respectate față de soldații inamici luați prizonieri: protejați-i ca pe proprii soldați, nu le încălcați, tratați-i dacă este necesar.

Imaginile văzute de analistul independent Erich Auerbach și încrucișate de Le Monde cu alte documente disponibile online, demonstrează că voluntarii din batalionul ucrainean Slobozhanshchyna au fost la fața locului când prizonierii ruși au fost torturați.

Deși nu se poate spune cu certitudine că individul care a tras împușcătura a venit direct din rândurile lor, liderul grupării, Andri Ianholenko, apare clar alături de cele trei victime, înainte ca împușcăturile să fie trase. Întrebat de Le Monde, Andri Ianholenko nu a răspuns.

Urmareste aici filmul revoltator cu ancheta video a jurnalistilor de la Le Monde.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.