Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sport

Video: Robert Glință, primul român campion european în probele masculine de natație!

Robert Glință, 24 de ani, s-a impus în cursa de 100 m spate de la Campionatele Europene de la Budapesta cu un nou record național. Robert Glință este primul înotător român care a devenit campion european în probele masculine de natație. România nu mai câștigase un aur european de la CE din 2004, de la Camelia Potec, care se impusese la 200 m spate.

Înotătorul în vârstă de 24 de ani a făcut o cursă fantastică reușind să câștige prima sa medalie europeană de aur. Glință a înotat cele două lungimi de bazin în stilul spate în 52.88, un nou record național, precedentul fiind stabilit tot de el, miercuri în semifinale, 52.97. Românul i-a întrecut în Ungaria pe spaniolul Hugo Gonzalez de Oliveira (52,90) și pe grecul Apostolos Christou (52.97).

”Sunt foarte fericit pentru medalie și pentru timp. Mi-am dorit o cursă inteligentă, să pot să-mi păstrez forțele până pe final. Sunt mulțumit și încântat pentru aur, e cireașa de pe tort”, a declarat Robert Glință

Palmaresul european la seniori al lui Robert mai cuprinde două arginturi la 50 m spate cucerite la această ediție și în 2018, la Glasgow.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.