Dezvaluiri

VIDEO SOC: Scandalul Pfizer-Ursula. Port-drapelul Globalismului în România, Europa FM, se da de ceasul mortii sa ne împinga spre obligativitate.

Clubul Vrajitoarelor in plin scandal după afacerea Pfizer-Ursula, port-drapelul Globalismului în România (aka Europa FM) se dă de ceasul morții să ne împingă spre obligativitate.

Am urmărit o emisiune de prânz cu un moderator blajin și un doctor asemenea. Ambii numai lapte și miere. Vorbeau cu ascultători aleși pe sprânceană, de ziceai că România a devenit sucursală a Pfizer.

Oare cât tupeu îți trebuie ca să pui pe tapet cererea Ursulei von der Leyen, la doar câteva zile după ce am explicat (cu probe directe și indirecte) că-i șantajată de Big Pharma? Mai există vreun pic de conștiință și de bun simț în cazul moderatorilor de la Europa FM? (inclusiv unii băieți veseli de la matinal – îi știți prea bine).

Pe ultima sută de metri de mandat, când oricum nu mai are nimic de pierdut, Angela Merkel își face datoria față de Globaliștii care au sprijinit-o în cei 16 ani (!) de mandat: ”Germania impune lockdown pentru persoanele nevaccinate, iar vaccinarea va deveni obligatorie începând din luna februarie”.

Așa, ca o palmă de rămas-bun dată conaționalilor indisciplinați.

Cât despre celebrul ”negociator” Bourla, la ce te-ai putea aștepta? Șeful Pfizer spune că va fi nevoie ca lumea să se vaccineze în fiecare an

În rest, continuă Apocalipsa Omicron pe micile ecrane. Prietenii știu de ce, vorba reclamei.

Mă întreabă un prieten: Oare noul Omicron o fi apărut pentru miliardele de doze cumpărate (contractate), dar neconsumate?

Sau alea sunt trecute la “pierderi” și vin pe țeavă alte miliarde? (Adrian Onciu)

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.