luni 20 august 2018 8:40 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / VIDEO / Tibi Ușeriu câștigă a treia oară consecutiv Arctic Ultra 6633! Mesajul de felicitare al președintelui Iohannis
Adpres Market

VIDEO / Tibi Ușeriu câștigă a treia oară consecutiv Arctic Ultra 6633! Mesajul de felicitare al președintelui Iohannis

AdpresFM - Radio Online Stations  

Maratonistul român Tibi Ușeriu a câștigat, joi noaptea, cursa de plus 350 de mile a Maratonului Arctic Ultra 6633. Este a treia oară consecutiv când Ușeriu, 44 de ani, câștigă maratonul canadian, el devenind astfel singurul sportiv din lume cu trei victorii finale în competiția considerată cea mai dificilă din lume.

În ultima săptămână, a parcurs peste 600 de kilometri, înfruntând temperaturi de -37 de grade Celsius. A terminat cursa cu picioarele umflate, cu un deget degerat şi fără piele pe tălpi.

„Nu contează că unele lucruri se repetă. Ele nu sunt niciodată la fel. Vă mulțumesc pentru susținere!”, a fost mesajul lui Ușeriu la finalul competiției.

Printre cei care au ținut să îl felicite pe Ușeriu s-a numărat și președintele României, Klaus Iohannis.

„Felicitări, Tibi Ușeriu, pentru câștigarea maratonului Arctic Ultra! Pentru a treia oară în rând, steagul românesc se află pe primul loc într-una dintre cele mai dificile competiții sportive din întreaga lume. Acest tip de performanță este atinsă doar având determinare și făcând multe sacrificii, iar Tibi Ușeriu a demonstrat din nou că este un luptător”, a scris Iohannis, pe contul său oficial de Facebook.

Maratonul 6633 Arctic Ultra are loc anual în Canada. La ediția din acest an s-au înscris 23 de participanți. Pe lângă Ușeriu, România a mai fost reprezentată și de Polgar Levente, prima persoană cu dizabilități din lume care a fost acceptată, Florentina Iofcea și Avram Iancu. Doar șase sportivi au reușit să termine cursa, ceilalți români abandonând competiția încă din primele zile.

Articolul VIDEO / Tibi Ușeriu câștigă a treia oară consecutiv Arctic Ultra 6633! Mesajul de felicitare al președintelui Iohannis apare prima dată în Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com