Anchete

VIDEO: Trei oameni au murit după prăbușirea unui elicopter într-o pădure din Germania. Situaţia este foarte deprimantă.

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa. Cauza accidentului nu este clară. Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită.

Anchetatorii încearcă să stabilească de unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord. Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria.

Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. Acesta nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit.

Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. Situaţia este foarte deprimantă, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.