miercuri 17 octombrie 2018 5:51 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Viktor Orban, previziune SUMBRĂ | Criza refugiaţilor ar putea distruge Europa
Adpres Market
Orban-EU-1024x693

Viktor Orban, previziune SUMBRĂ | Criza refugiaţilor ar putea distruge Europa

AdpresFM - Radio Online Stations  

Premierul ungar, Viktor Orban, a declarat că spaţiul de liberă circulaţie Schengen este o valoare ce trebuie apărată, motiv pentru care obiectivul maghiarilor este de a stopa valul migrator.

Orban a atenţionat că această criză ar putea distruge Europa printr-o dezintegrare a blocului comunitar, insistând că măsurile luate de ţara sa sunt menite să protejeze Europa, informează puterea.ro.

Premierul Ungariei a admis totuşi că, în acelaşi timp, Ungaria trebuie să respecte tratatele internaţionale. Dar a adăugat că fundamentul Uniunii Europene este domnia legii, iar încălcarea regulilor poate conduce la haos.

Teritoriul Ungariei a fost traversat de la începutul acestui an de peste 378.000 de imigranţi veniţi mai ales din Orientul Mijlociu. Deşi Ungaria este doar o ţară de tranzit, aceşti imigranţi dorind să ajungă în final în vestul Europei, guvernul maghiar a închis pe 15 septembrie frontiera cu Serbia cu ajutorul unui gard de sârmă ghimpată, iar de pe 17 octombrie a fost securizată în acelaşi mod şi graniţa cu Croaţia. În plus, a fost adoptată o nouă lege care pedepseşte sever trecerea ilegală a graniţei sau avarierea respectivelor garduri.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com