Actualitate

Vine apocalipsa în Jandarmerie. Marcel Vela anunţă demiteri. „Urmează să iau măsuri”

 

Marcel Vela, ministrul de Interne, a anunțat că vor urma, în cel mai scurt timp, demiteri la vârful Jandarmeriei, potrivit  transparentnews.ro

Actuala conducere a Jandarmeriei este acuză de ministrul de Interne că a tergiversat livrarea convorbirilor desecretizate către acesta, care a anunțat că va trece la demiteri.

– „Am schimbat indicativele, acum două săptămâni, ca să poată fi desecretizate acele convorbiri (din dosarul 10 august – n.r.). Sunt 275 de ore. Unitatea de la Craiova, de la Constanța și de la Ploiești au fost de acord, au ascultat toate convorbirile, opt CD-uri, dar unitatea de Jandarmi de la București a tărăgănat-o. Că nu pot, că una, că alta… Trebuia să mi le prezinte vineri. Urmează să iau măsuri”, a afirmat Vela.

„Urmează demiteri. Avem viteze diferite. Nu vreau să spun neapărat că e vinovat inspectorul general, ci unii din eșaloanele doi și trei din Jandarmerie care trag frâna de mână”, a anunțat Marcel Vela.

Lucian Ionescu


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.