Social Media

Vinerea Răstignirii Mântuitorului găsește omenirea bulversată de pandemie. Abia acum începe greul

Vinerea Mare din Săptămâna Patimilor este cea a durerii pentru creștinătate. Iisus urcă golgata, biciuit și umilit, apoi răstignit pe cruce unde moare întrebând pe Dumnezeu Tatăl de ce l-a părăsit, unica lui clipă de mărtusire a durerii și îndoielii – Eli, Eli, lama sabactani.  Anul acesta, slujbele se oficiază fără enoriași în toate bisericile din România dar și din alte țări creștine. Catolicii au făcut la fel, stând în case și rugându-se.

Vinerea Răstignirii Mântuitorului găsește omenirea bulversată

Lumea se confruntă cu o panică pe care n-a mai întâlnit-o de multă vreme, iar boala ține la distanță de producție unitățile economice, ceea ce va crea în curând mari probleme de subzistență. 102 țări au cerut ajutorul FMI fiindcă nu mai au bani. În unele țări e secetă care afectează grâul mai ales. România are uriașe suprafețe calamitate, pe care n-a mai plouat de luni de zile, iar iarna a fost fără zăpadă.

De la marile puteri, la țările mici, coronavirusul  aduce același gen de probleme, iar unii sunt tentați să lase liber totul, ceea ce medicii spun că ar fi adevărata mare, uriașă tragedie din care nu vom mai ieși la nivel planetar.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.