Actualitate

Violeta Alexandru: Am iesit din grupul parlamentar PNL pentru ca nu ma mai regasesc in prioritatile partidului si din respect pentru Ludovic Orban.

Fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru a declarat, luni, în plenul Camerei Deputaţilor, că a decis să iasă din grupul parlamentar al PNL deoarece nu se mai regăseşte în priorităţile actuale ale partidului.

Cererea mea a fost depusă miercuri pentru dezafiliere de la grupul PNL începând de vineri. Vă informez că am fost tranşată la două ore după ce am depus-o, deşi solicitarea mea era să intre în vigoare de vineri tocmai pentru a vedea în ce măsură în grupul parlamentar PNL există o disponibilitate la dialog şi pentru a căuta împreună soluţii la ceea ce le-am propus românilor.

Am fost tranşată în cam două ore. Acum nu ştiu ce satisfacţie aduce acest lucru PNL, nu este despre mine ceea ce s-a întâmplat, este, de fapt, un semnal pe care PNL îl dă faţă de nişte oameni care au înţeles că din prima zi din care s-au înscris în politică să se dedice trup şi suflet pentru ceea ce aveau de făcut, a declarat deputata, citată de G4Media.

Alexandru a precizat că iniţiativa sa are legătură şi cu respectul pe care i-l poartă fostului preşedinte PNL Ludovic Orban. În plus, Violeta Alexandru acuză că în actuala versiune, PNL pare să aibă alte priorităţi, astfel încât alegătorii de dreapta nu mai au în acest moment o voce coerentă în Parlament.

Activitatea parlamentară nu este doar o activitate tehnică pe care eu intenţionez să mi-o fac cu toată seriozitatea, este şi o activitate politică. Preşedintele Orban are experienţa şi flerul necesar pentru a vedea unde anume se greşeşte şi pentru a atrage atenţia asupra greşelilor ce s-au făcut în relaţia cu PNL, a subliniat deputata.

Al doilea motiv pentru care am luat această decizie este maniera cum văd în grupul parlamentar priorităţile PNL. A trebuit să insist ca legea privind certificatul verde să fie pe ordinea de zi a grupului nostru şi să discutăm. PNL pare că are alte priorităţi, nu am discutat nimic despre pensiile speciale de când suntem la putere, dar nimic, nu am discutat nimic despre reforma administraţiei, despre o administraţie suplă. […]

Din această perspectivă cred că ne aflăm într-un real pericol pe care preşedintele Orban l-a sesizat: alegătorii noştri de dreapta, oamenii liberi, care îşi văd de treabă, care au afacere făcută în mod cinstit nu mai au în acest moment o voce coerentă în Parlament, dat fiind priorităţile pe care le-am văzut la PNL. Unde şi-a găsit PNL speranţa pentru reformare? Nu la USR, ci la PSD, ne spune liderul PNL de astăzi, a punctat aceasta.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.