Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Violeta Alexandru: Votez Orban la congresul PNL.

violeta alexandru 1 1

Preşedintele PNL Bucureşti şi fost ministru al Muncii, Violeta Alexandru, îţi arată susţinerea pentru Ludovic Orban, la şefia partidului.

Aceasta susţine că îl va vota pe Ludovic Orban la congresul din toamnă, subliniind că „dincolo de wow, contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat”.

„Eu nu mi-aș face un proiect politic cu oameni care, de la momentul în care aveau nevoie de sprijin politic și până ieri, fără să li se fi cerut, se gudurau până la exagerare prin tot felul de promisiuni de loialitate. Un asemenea proiect nu durează niciodată. Marile idei și programe se pun în practică prin oameni.

Dincolo de wow, contează seriozitatea, liberalismul practicat, nu declarat și tăria de a te uita, în primul rând, la cum poți face bine pentru oameni, punându-te pe tine pe planul doi. Aceste lucruri se văd pentru cine vrea să vadă.

Votez Ludovic Orban la congresul din toamnă al PNL, cel care s-a opus (singurul, într-o sală plină de USLiști) împrietenirii cu PSD din respect pentru alegătorii de dreapta și care a suferit politic pentru verticalitatea lui. Este o opțiune asumată, eu făcând parte din generația contracandidatului Cîțu”, a scris Violeta Alexandru, pe pagina sa de facebook.

De asemenea, ea se arată convinsă de victoria lui Orban, în toamnă.

„Știu bine că Ludovic Orban înțelege schimbările din partid și din societate, inclusiv mesajul de îmbinare a experienței cu noi perspective, mesajul de respect pentru cei care au tras pentru partid și pentru România în cele mai grele momente, atunci când partidul decăzuse cu noutatea și prospețimea. Aceste lucruri îl vor duce la victorie în toamnă”, a adăugat ea.

AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.