Social Media

Viorel Lis va fi INCINERAT! Oana, a declarat “Mergem să-i căutăm o VAZĂ să-i pun CENUȘA”

Viorel Lis a șocat România cu una dintre declarațiile sale!

Fostul primar al Capitalei a vorbit despre moartea sa. El a zis că după ce va trece în neființă, dorește să fie incinerat, nu îngropat, iar cenușa să fie dusă la casa unde a copilărit.

L-a scurt timp după aceste dezvăluiri, imagini cu Viorel Lis pe patul de spital au devenit virale, mulți români crezând că acesta este în stare gravă. Din fericire, soția sa, Oana Lis, a anunțat că imaginile sunt mai vechi și că fostul edil nu are în acest moment probleme grave de sănătate.

„Au fost discuţii atunci cînd i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu. Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu”, a declarat Oana Lis.

„Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa”, a mai spus ea. 

Totul are loc în contextul în care Viorel Lis s-a confruntat cu destule probleme de sănătate, de unde și ”aplecarea” către momentul trecerii în neființă.

„M-am speriat rău de tot, am mers la spital… El nu voia pentru că aceasta este problema, bolnavul nu realizează gravitatea situaţiei. El zicea că se duce acasă să se culce, dar dacă se ducea acasă să se culce murea în somn sau paraliza. Şi am venit cu el la spital, acum este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a spus Oana Lis în urmă cu ceva timp.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.