miercuri 15 august 2018 8:28 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / VIORICA DANCILA, din nou de râsul internetului. Compania Netflix, IRONIE USTURATOARE la adresa premierului (FOTO)
Adpres Market

VIORICA DANCILA, din nou de râsul internetului. Compania Netflix, IRONIE USTURATOARE la adresa premierului (FOTO)

AdpresFM - Radio Online Stations  

Gafele Vioricăi Dăncilă se propagă rapid în mediul online, iar glumele nu întârzie să apară. Declaraţia premierului referitoare la temerea de o plângere penală a intrat şi în atenţia companiei Netflix, platforma de filme online disponibilă şi în România.

„Orice om îi este teamă de o plângere penală”, spunea Viorica Dăncilă luni, la Parlament. Afirmaţia a fost speculată în numeroase feluri de internauţi, iar cel mai recent a intrat în „horă” platforma Netflix.

„Orice om îi place să se uite și el la un serial pe Netflix.” – este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a platformei, vineri, 18 mai. Mesajul a strâns în doar două ore peste 4000 de like-uri şi aproape 1000 de distribuiri.

Netflix este la a treia ispravă de acest fel, după ce anterior a ironizat expresia 20-20 a premierului şi faptul că este blondă.

Articolul VIORICA DANCILA, din nou de râsul internetului. Compania Netflix, IRONIE USTURATOARE la adresa premierului (FOTO) apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com