Actualitate

Viorica Dăncilă: Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunțat, marți seară, că partidul pe care-l conduce ar fi de acord cu o „unire” cu Pro România, dar cu condiția ca din formațiune să nu mai facă parte Victor Ponta., pe care l-a acuzat că vrea să distrugă PSD.

„Când vorbim de Pro România, noi vorbim de Victor Ponta. Au fost colegi care au plecat pentru că au fost forțați. Noi am fi de acord cu o unire cu Pro România, dar fără Victor Ponta. Au fost oameni care au fost dați afară din partid. Au fost oameni care au avut anumite motive. Oamenii aceia sunt oameni care au făcut performanță în județele lor. Deci nu avem nimic cu oamenii din Pro România”, a declarat Viorica Dăncilă, pentru B1Tv.

Premierul l-a acuzat pe Victor Ponta că vrea să distrugă PSD. „Victor Ponta vrea să ia oamenii din PSD. Uitați-vă că nu vrea oameni din altă parte, vrea din PSD, pentru că vede că în PSD nu mai este dorit”, a completat Dăncilă.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.