Actualitate

Viorica Dancila, primele declaratii dupa vot: “Nu demisionez. Romanii au incredere in acest guvern”

Premierul Viorica Dancila a declarat, imediat dupa primele rezultate ale votului, ca nu intentioneaza sa demisioneze, iar Opozitia poate sa depuna motiune de cenzura daca vrea.

De asemenea, premierul a precizat ca romanii au incredere in guvernul condus de ea.

Viorica Dancila: “Nu demisionez. Romanii au incredere in acest guvern”

Premierul Viorica Dancila a declarat, dupa primele rezultate la votul pentru alegerile europarlamentare, ca nu demisioneaza, pentru ca romanii au incredere in actualul guvern. Ea a indemnat Opozitia sa depuna motiune de cenzura.

“Romanii au incredere in guvern. S-a votat pentru europarlamentare, nu s-a votat pentru parlamentare. Daca intr-adevar se vrea demiterea Guvernului, se depune motiune de cenzura. Daca trece, atunci Guvernul pleaca”, a afirmat Viorica Dancila.

Rezultate Exit Poll Alegeri Europarlamentare 2019

Primele rezultate ale votului de astazi, 26 mai 2019, arata ca cele mai multe voturi au fost primite de PSD si PNL, cu 25,8% din sufragii.

Votul s-a incheiat la ora 21.00 in toate sectiile de votare din tara.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.