Social Media

Viorica de la Clejani a clacat în direct. Fulgy a adus-o în pragul disperării

Viorica de la Clejani a clacat în direct, iar Ioniță nu a mai putut să o stăpânească. Situația lui Fulgy nu este una deloc fericită, mama acestuia pare să fi ajuns la capătul puterilor. Cântăreața și soțul ei sunt alături de copilul lor și spun că orice s-ar întâmpla ei îl vor apăra și îl vor sprijini.

Viorica de la Clejani a clacat în direct – a primit mesaje de condoleanțe pentru fiul ei

Artista de la Clejani este extrem de supărată din cauza faptului că a început să fie hăituită în mediul online. Viorica susține că mai multe persoane, rău intenționate, i-au transmis mesaje de condoleanțe pentru fiul ei.

„A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucura atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt.”, a spus cântăreața.

„Asta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă.”


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.