Actualitate

Virgil Popescu: Nu vom avea probleme cu aprovizionarea populației cu energie termică și electrică

Ministrul Economiei Virgil Popescu a anunțat că nu vor fi probleme în această iarnă privind aprovizionarea populației cu energie termică și electrică. El a precizat că în depozite sunt circa trei miliarde de metri cubi de stocuri de gaze.

„Stocurile de gaze sunt aproape de trei miliarde de metri cubi în depozite. Am verificat astăzi și cu rezervele statului. Am avut astăzi o întâlnire vis-a-vis de stocurile de cărbune ale rezervelor statului și sunt în termocentrale. Am întrebat de două-trei ori pe președintele Rezervelor Statului și mi-a spus că sunt în termocentrale, deci nu în mine. Evident am situația stocurilor de la Complexul Energetic Oltenia și sunt stocuri suficiente, conform programului de iarnă, aprobat de cărbune. Nu cred că vom aveam probleme cu stocurile în această iarnă vis-a-vis de aprovizionarea populației cu energie termică și energie electrică”, a afirmat Virgil Popescu, la comandamentul de iarnă care s-a întrunit joi seara, la Palatul Victoria.

Acesta a adăugat că, joi, la nivelul Ministerului, a fost făcut și ordinul pentru comandamentul de iarnă.

„Tot astăzi a fost făcut ordinul pentru comandamentul de iarnă, la nivelul Ministerului, coordonat de către Ministerul Economie, Energiei și Mediului de Afaceri”, a conchis ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.