Actualitate

Vlad Vitcu va fi noul șef de la BCR Leasing

BCR Leasing va avea, din 15 martie a.c., un nou președinte executiv, Vlad Vitcu urmând să preia această poziție. Cu o experiență de 20 de ani în industria financiar-bancară, Vlad Vitcu conduce din 2013 Divizia Corporate BCR din Nord-Estul României, una dintre cele mai dinamice din Banca Comercială Română.

Vlad Vitcu (43 ani) și-a început în BCR cariera profesională în banking și servicii financiare și a deținut, de-a lungul timpului, funcții dintre cele mai variate, acumulând expertiză atât în segmentul Retail, cât mai ales în cel Corporate.

Vlad Vitcu a absolvit Universitatea “Al. I. Cuza” din Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor și deține un doctorat în economie. El îi va urma în funcție lui Bogdan Speteanu, care a preluat de la 1 ianuarie poziția de Director Executiv al Rețelei Corporate BCR.

BCR Leasing este una dintre cele mai mari companii de leasing din România, fiind parte din Grupul Banca Comercială Română. Compania oferă servicii de leasing financiar intern pentru achiziţionarea de bunuri de folosinţă îndelungată, respectiv: leasing pentru achiziţionarea de autovehicule, flote, echipamente şi utilaje industriale, masini agricole, aparatură medicală, etc. Prin subsidiara sa specializată, BCR Fleet Management, BCR Leasing pune la dispoziție, de asemenea, servicii personalizate de leasing operational și management de flote pentru un număr extins de autovehicule și vehicule comerciale ușoare.

BCR Leasing deţine o largă reţea naţională de servicii de leasing şi un portofoliu important de clienţi, din toate sectoarele de activitate, peste 85% dintre clienți fiind în prezent IMM-uri.

The post Vlad Vitcu va fi noul șef de la BCR Leasing appeared first on Stiri Bancare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.