Actualitate

Vlad Voiculescu acuză că mii de teste pozitive au dispărut din raportările Covid înaintea congresului PNL.

Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății, acuză într-o postare pe Facebook că mii de teste pozitive au dispărut din raportările Covid în zilele dinaintea congresului PNL.Politicianul susține că în acest fel DSP a temperat creșterea fulminantă a cazurilor special pentru evenimentul politic.

În replică, Direcția de Sănătate a Capitalei a anunțat că incidența se calculează așa cum s-a stabilit în luna martie a acestui an. Creșterea fulminantă a numărului de cazuri s-a temperat în mod miraculos după ziua de luni, chiar înainte de congresul PNL. Aflu astăzi că peste 4000 de teste pozitive din zilele de 23, 24, 25 septembrie nu au fost alocate de DSP București, adică nu au apărut în cifrele oficiale. Incidența ar fi fost altfel semnificativ mai mare.

Aveți grijă de voi…

Potrivit stiri.tvr.ro, la câteva ore de la postarea lui Vlad Voiculescu, răspunsul DSP a venit tot pe Facebook. Reprezentanții instituției au informat că incidența s-a calculat ca și până acum: s-au luat în calcul 14 zile, fără ultimele 3, tocmai pentru ca acele cazuri cu județ neidentificat să poată fi alocate și raportate corespunzător. În acest weekend, PNL și-a ales conducerea la un congres la care au luat parte 5000 de oameni, fapt criticat de opoziție și nu numai.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.