Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Vot impotriva Romaniei: 6 europarlamentari USR-PLUS au votat impotriva Romaniei si pro LGBTIQ la Bruxelles.

Pe data de 13 septembrie 2021 a fost supusa la vot in plenul Parlamentului European Rezoluția Parlamentului European referitoare la drepturile persoanelor LGBTIQ în UE, ce a fost initiata in urma unei actiuni ce a pornit din Comisia PETI., afirmă pe Facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheș.
Ciolos, Mituta, Pislaru, Stefanuta, Strugariu, Tudorache.

Pe langa o serie de pseudo-drepturi pretins incalcate comunitatii LGBT, prin aceasta rezolutie se solicita Comisiei Europene sa ia masuri impotriva Romaniei pentru ca „inca” nu a recunoscut casatoriile homosexuale.

Parlamentul European invită Comisia să ia măsuri de executare împotriva României pentru nerespectarea în continuare a acestei hotărâri [Coman & Hamilton – n.n.] și pentru lipsa unei căi de atac care a forțat reclamantul să recurgă la CEDO pentru a obține reparații, se prevede in aceasta Rezolutie la punctul 10.

Hotararea Coman & Hamilton prevede că termenul soț/ soție, astfel cum este utilizat in Directiva privind libera circulatie, se aplică si partenerilor de același sex.In favoarea acestei rezolutii, care cere condamnarea Romaniei, au votat: Ciolos, Mituta, Pislaru, Stefanuta, Strugariu, Tudorache (toti de la USR PLUS si grupul Renew Europe).

N-au votat: Cretu, Negrescu. A absentat: Rares Bogdan. S-au abtinut: Botos, Gheorghe, Motreanu, Muresan, Nistor, Winkler.Au votat impotriva: Avram, Basescu, Benea, Blaga, Buda, Busoi, Ciuhodaru, Falca, Grapini, Hava, Manda, Marinescu, Nica, Plumb, Terhes, Tomac, Tudose, Vincze, spune Terheș.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.