Actualitate

Votează toți cei care vor să voteze. Este falsă informația cu viza de flotant (Președintele AEP)

vot 4

Președintele Autorității Electorale Permanente (AEP), Constantin Mitulețu Buică, a declarat marți pentru G4Media.ro că Biroul Electoral Central (BEC) nu a interzis persoanelor care nu și-au făcut viza de flotant până pe 4 septembrie să voteze în localitatea de reședință, ci doar a precizat că respectivele persoane vor fi trecute pe listele suplimentare.

”Potrivit dispozițiilor legale, cetățenii își pot exercita dreptul de vot la reședință sau domiciliu, după caz. Hotărârea BEC nu interzice dreptul la vot celor care și-au stabilit reședința după 4 septembrie. Cine și-a stabilit reședința înainte de 4 septembrie, avea opțiunea să ceară să fie trecut pe lista permanentă. Cine nu a făcut această solicitare, are opțiunea de a se prezenta la secție și de a vota pe lista suplimentară. La fel, tot pe lista suplimentară, pot vota și cei care și-au stabilit reședința după ziua de 4 septembrie”, a precizat Mitulețu Buică pentru G4Media.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.