Vremea

Vremea în Weekend: Valorile termice vor crește. Revin temperaturile ridicate. Maxime de până la 29 de grade Celsius.

Vremea în Weekend: Revin temperaturile ridicate. Maxime de până la 29 de grade Celsius. Vor fi maxime între 18 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 27-28 de grade în sudul Olteniei. Duminica maximile in unele regiuni ajung pana la 29 de grade.

Valorile termice vor crește.

Încă de astăzi au fost, pe partea de sud-vest, în ușoară creștere, însă de mâine valorile termice vor fi în creștere, iar doar în nord și-n centru va mai fi vreme răcoroasă, cu valori termice între 14 și 18 grade, iar în sud, sud-vest vom atinge și valori de 25-26 de grade, urmând ca pe parcursul zilei de sâmbătă valorile termice să mai crească, astfel încât vom înregistra chiar 28 de grade, iar, în marea lor majoritate, vor fi în jurul celor normale pentru această perioadă.

Vor fi maxime între 18 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 27-28 de grade în sudul Olteniei. Pe parcursul zilei de duminică, vor fi maxime în continuă creștere, situate între 21 și 29 de grade Celsius, cele mai mari temperaturi urmând a se înregistrat tot în sud-vestul Olteniei. a spus Mihaela Raicu, meteorolog ANM.

Aceasta a precizat că vor fi temperaturi, în general, în jurul celor normale, dar și ușor peste acestea în regiunile sudice și vestice, cu abateri de 3-4 grade Celsius. Cu privire la zăpadă, vor mai fi fulguieli în masivele nordice și estice, însă în următoarele zile nu va mai ninge.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.