Actualitate

Vulpița, gravidă?

Zi importantă pentru cel mai controversat cuplu! Veronica şi Viorel sunt pregătiţi să stea azi faţa în faţă cu adevărul. Dar şi Marian, tânărul acuzat că ar fi violat-o pe Veronica, e gata să scoată artileria grea şi să distrugă, odată pentru totdeauna, cuplul Veronica-Viorel.

Cum vrea să facă acest lucru, ce s-a întâmplat azi, când Viorel a fost la detectorul de minciuni, dar şi imaginile în care se vede clar burtica de gravidă a Veronicăi, pe toate le veţi vedea azi.

Incredibil! Soţia-vulpiţă, însărcinată! Imaginile cu burtica tinerei care a scandalizat o ţară întreagă, vor arunca România în aer. Viaţa Vulpiţei, în pericol? Viorel, un pachet de nervi! Nu rata filmuleţul pe care celebrii soţi l-ar vrea şters de pe faţa pământului!

M-am simțit foarte bine. După ce intră Marian să mă lăsați.”, a spus Viorel.

I-am spus să vină acasă amândoi. Așa v-am spus, n-aveți ce să faceți în București, aveți fetița aici. Și cu Veronica. Să termine tărăboiul și să vină acasă. Nu spun de șapte ori, i-am chemat cu frumosul acasă. Eu îi primesc pe amândoi, altceva nu pot să mai spun. Fetița e bine, am grijă de ea, o spăl și îi dau să mănânce.”, a declarat și mama lui Viorel.

În urmă cu câteva luni, o filmare în care apărea Vulpița însărcinată în opt luni circula pe internet.

Furios din cale afară! Aşa a fost filmat soţul Vulpiţei! Îmbrăcat cu o cămaşă albă şi cu o pereche de pantaloni de costum gri, Viorel tuna şi fulgera. Ce l-a enervat atât de tare? Ei bine, îl lăsăm pe el să spună.

Extrem de grijuliu cu soţia sa, Viorel şi-a ieşit din minţi, atunci când cei de la ambulanţă i-ar fi întors, pur şi simplu, spatele lui, dar mai ales Veronicăi. Soţia sa care, însărcinată fiind, stătea nemişcată în microbuz, în timp ce Viorel făcea scandal.

Uitaţi! E bolnavă şi nu vrea salvarea să vină. Doamna este gravidă în opt luni, este bolnavă, merge cu micorbuzul. A sunat la salvare şi i-au zis că trebuie plătită de la Bârlad. Aşa. Dacă, ferească Dumnezeu, femeia asta moare în autobuz acum, cine-i de vină?”, spunea Viorel.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.