Social Media

Vulpița și Viorel au luat decizia care i-a surprins pe toți: ”Cea mai proastă…”

Vulpița și Viorel au luat o decizie importantă în viața lor, după ce au cochetat cu celebritatea dată de Acces Direct, emisiunea de pe Antena 1 care le-a plâns de milă mai bine de jumătate de an și i-a făcut vizibili într-o țară întreagă. Cei doi au considerat că acesta este cel mai bun pas pe care trebuie să-l facă în acest moment.

O adevărată telenovelă a fost prezentarea Veronicăi Stegaru și Viorel, soțul ei, de Mirela Vaida, de la Acces Direct, dar toate au un final, chiar dacă în acest caz s-a prelungit mult prea mult, până când CNA-ul a spus STOP.

Atunci, Vulpița și Viorel au mai trăit din amintiri, au supraviețuit, oarecum, celebrității, dar acum au luat decizia potrivită: se întorc la Blăgești, în satul natal, alături de fetița lor. ”Suntem acasă la Blăgești. Noi așa am gândit, să ne întoarcem acasă. Vă pupăm pe toți și îmi e dor de voi”, a scris Vulpița pe Instagram.

Iar fanii ei, dar și ai lui Viorel, au reeacționat, mai bine sau mai rău. ”Nouă tot ne este dor de voi”, ”Da vedeți cât stau la Blăgești, până naște Vulpița și îl lasă și pe celălalt la mă-sa soacră și vin din nou la Acces Direct să se milogească, mai plânge Vulpița cu ochii ei de crocodil și or mai primi vreo casă să mai stea vreo câteva luni.

Unde au stat până acum a fost bine, dar cred că s-au terminat și bănuții s-au dus pe capul lui taică-su să-i țină el, că are pensie, nu-s proști Vulpoiu și Vulpița”, sunt primele comentarii.

Dar internauții nu s-au oprit. ”Păcat că nu v-ați găndit cât ați fost la ACCES DIRECT să vă căutați o muncă, eu știu că viața la țară e grea, eu am stat în Brașov și din 91 soțul a vrut să plecăm la țară, la Bacău, totul s-a năruit, acum sunt în Italia”, ”Cea mai rea decizie: să plecați din București, unde se găsesc locuri de muncă la Coada VACII???

Sunteți un monument de LENE!!!”, ”Pune, dragă, poză cu fetița, că nu se întîmplă nimic. Nu vezi că toate vedetele își pun poze pe fb cu copiii?”, ”De ce pui poze cu ea, dacă nu vrei să o arăți, nu vad sensul”, au continuat fanii celor doi.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.