vineri 21 septembrie 2018 1:22 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / WEEKEND cu NINSORI,LAPOVITA si VANT in Bucuresti si in tara
Adpres Market

WEEKEND cu NINSORI,LAPOVITA si VANT in Bucuresti si in tara

AdpresFM - Radio Online Stations  

Vremea se va răci în cea mai mare parte a ţării şi va fi în general închisă, meteorologii anunțând vânt, ploi şi chiar ninsoare în mai multe zone.

Cum va fi vremea sâmbătă

În țară, vremea va fi în general închisă în zonele joase de relief din sudul şi parţial din centrul ţãrii. Dimineața, în special în Câmpia Română, va fi ceaţă, asociată cu burniţă. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ceaţa va apărea izolat.

În cursul nopţii, în partea de sud a teritoriului vor fi precipitaţii în general slabe sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Vântul va deveni moderat în regiunile sudice, mai ales în a doua parte a intervalului, când în Dobrogea şi local în Muntenia va avea şi intensificãri cu viteze de pânã la 45…55 km/h, posibil 60 km/h pe litoral.

Temperaturi maxime vor fi de la 0 grade în nordul Moldovei până la 8…9 grade în sud, în timp ce minimele termice se vor încadra între -8 şi 2 grade.

La București, vremea va fi în general închisă, cu înnorări persistente, ceaţă la începutul zilei, apoi vânt moderat, din sector estic, condiţii în care temperatura maximã va fi de 4…5 grade.

În a doua parte a nopţii vor fi precipitaţii slabe, mai ales lapoviţã şi ninsoare, iar vântul va avea uşoare intensificãri, cu viteze de 40…45 km/h. Temperaturã minimã va fi de 0…1 grad.

Cum va fi vremea duminică

În țară, vremea se va răci uşor în cea mai mare parte a ţãrii şi va fi în general închisă, cu cer înnorat ziua în majoritatea zonelor.

În regiunile sudice şi de sud-est vor fi precipitaţii slabe şi local moderate cantitativ. În centrul, sudul şi sud-estul Munteniei şi în cea mai mare parte a Dobrogei vor predomina lapoviţa şi ninsoarea, local se va depune strat de zãpadã ce va atinge în medie 5…10 cm, iar vântul va sufla moderat, cu intensificãri de 45…55 km/h, temporar viscolind ninsoarea.

Pe litoral rafalele vor depăşi 60…65 km/h, dar precipitaţiile vor fi mai ales sub formă de ploaie. Fulguieli izolate vor fi posibile şi în celelalte zone, mai ales cele montane.

Temperaturile maxime se vor încadra între -1…0 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 6…7 grade în zona de deal din Crişana şi Banat; minimele termice vor fi cuprinse în general între -10 şi 0 grade. Izolat se va semnala ceaţă.

La București, vremea va fi închisă şi se va răci. Înnorãrile vor persista şi temporar se vor semnala precipitaţii în general slabe, mai ales sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar vântul va sufla moderat, cu intensificãri de 40…45 km/h.

Va fi posibilã depunerea unui strat mediu de zãpadã de 3…5 cm. Temperatura maximã va fi de 2…3 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Post-ul WEEKEND cu NINSORI,LAPOVITA si VANT in Bucuresti si in tara apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com