Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

What’s up și Alice Badea și-au spus „Adio!”

De mai bine de o lună, What’s up și Alice Badea și-au spus adio. Cei doi au decis că este timpul să meargă pe drumuri separate. Blondina a făcut lumină în acest caz și a dezvăluit care au fost motivele despărțirii.

What’s up și Alice Badea au avut o relație intensă, presărată cu de toate. S-au căsătorit în secret și au crezut că vor rămâne împreună până la adânci bătrâneți, însă se pare că nu a fost chiar așa. În urmă cu o lună, What’s up și-a surprins fanii după ce a părăsit România pentru o perioadă destul de lungă. La momentul respectiv, Alice Badea a confirmat despărțirea și a spus că fostul partener a plecat într-o vacanță pentru a se reculege.

Acum, tot blondina este cea care face lumină. Aceasta a vorbit despre motivele care au dus la despărțire. Potrivit spuselor acesteia, nu s-a întâmplat nimic grav, însă între cei doi existau diverse certuri mici și neînțelegeri. Așa că, aceste contradicții dese i-au făcut să își dea seama că nu sunt potriviți unul pentru altul și că este mai bine să se despartă în termeni amiabili.

„Am decis că ar fi mai bine să ne facem curat în viață fiecare și să ne vedem de drum. Nicio dramă, nicio problemă, totul ok, așa am decis noi. Nu o să-mi spăl rufele în public, nu am nimic de reproșat. Cred că așa este cel mai bine… asta s-a întâmplat”, a declarat Alice Badea la Antena Stars.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.