Social Media

WhatsApp, schimbari importante de la 1 noiembrie: Aplicaţia nu va mai rula pe anumite smartphone-uri Android. Vezi despre ce este vorba.

WhatsApp anunţă schimbări majore de la 1 noiembrie. Aplicaţia nu va mai putea fi utilizată pe smartphone-urile Android care utilizează versiunea 4.0 a sistemului de operare. Motivul este acela că sunt foarte vechi, adică au peste 10 ani.

WhatsApp anunţă schimbări importante de la 1 noiembrie

WhatsApp anunţă schimbări de la 1 noiembrie. Aplicaţia nu va mai funcţiona pe smartphone-urile Android oprite la versiunea 4.0 a sistemului de operare (dar de la 4.1 în sus nu vor fi probleme)

Sistemul 4.0 este cel cunoscut sub numele de Ice Cream Sandwich şi Google, fiind prezentat pe 19 octombrie 2011, adică exact 10 ani.

Telefoanele care deţin această versiune considerate sunt foarte vechi. Pentru cei care au unul de acest fel, WhatsApp şi-a informat deja utilizatorii: Vă invităm să treceţi la un dispozitiv acceptat. Nu doar pentru a ţine pasul cu vremurile, ci şi din punct de vedere al securităţii IT.

WhatsApp introduce o nouă opţiune importantă

Dezvoltatorii aplicaţiei de mesagerie WhatsApp au anunţat că vor introduce opţiunea de conectare a două telefoane mobile pe acelaşi cont, ceea ce până acum nu era posibil.

Deși în prezent aplicația oferă deja suport multi-device, modul de implementare este foarte restrictiv, fiind posibilă asocierea unui dispozitiv secundar doar prin interfața WhatsApp Web, WhatsApp Desktop, sau cu ajutorul unui smart display din seria Facebook Portal.

Doua conturi pe un singur telefon…

Pentru a putea folosi WhatsApp în continuare, utilizatorul este dependent de smartphone-ul pe care este instalat serviciul. Acest lucru nu se va mai întâmpla, odată cu noile zvonuri apărute.

Astfel, actualizarea numită multi-device 2.0 va oferi utilizatorilor exact ce-și doreau mai mult: posibilitatea de a seta același cont pe un al doilea smartphone, finalizând autentificarea pe telefonul principal.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.