sâmbătă 18 august 2018 11:49 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Zeci de mii de oameni, băgați în ceață! Mutarea Guvernului care bulversează aceste persoane – SCHIMBAREA anuntata de ANAF
Adpres Market

Zeci de mii de oameni, băgați în ceață! Mutarea Guvernului care bulversează aceste persoane – SCHIMBAREA anuntata de ANAF

AdpresFM - Radio Online Stations  

Zeci de mii de oameni sunt bulverasați de o nouă mutare a Guvernului! Agenția Națională de Administrare Fiscală ar fi cerut asta.

Mai exact, aproximativ 24.000 de societăți – firme din categoria contribuabililor mijlocii – vor fi transferate de la administrațiile regionale ale ANAF la cele județene din 1 noiembrie, și nu din 1 august, așa cum fusese decis în primăvara acestui an.

Amânarea a fost pregătită acum prin redactarea unui proiect de ordonanță de urgență. Conform Profit.ro, Fiscul a cerut amânarea actualului termen, 1 august.

Motivul? Dificultățile organizatorice, printre acestea numărându-se, inclusiv, reticența unor angajați de a se muta cu locul de muncă în alt județ.

„Am atras atenția anterior că 1 august nu este un termen rezonabil. Acum, cred că va rămâne 1 noiembrie. Sunt probleme multe, inclusiv legate de redistribuirea personalului, infrastructură IT, mutarea de dosare. Este greu să convingi oamenii să-și schimbe locul de muncă”, a declarat, potrivit sursei citate, Voinea Negoiță, vicepreședinte al sindicatului ProLex.

Articolul Zeci de mii de oameni, băgați în ceață! Mutarea Guvernului care bulversează aceste persoane – SCHIMBAREA anuntata de ANAF apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com