Horoscop

Zodia care scapă de ghinion în dragoste. Dacă până astăzi v-ați considerat ghinioniști în dragoste, e momentul să acționați.

Soarele se pregătește să iasă din Rac și să intre în Leu mâine, iar Mercur în continuare va fi în Rac, în timp ce Venus se pregătește și ea astăzi să iasă din semnul Leului și să intre în Fecioară mâine, 22 iulie. Ce înseamnă asta pentru zodii?

”Venus se pregătește să intre în semnul vostru. O să urmeze o perioadă pentru voi în care ar trebui să fiți mai atenți la zona relațională. Cei singuri- și din cauza lui Marte în casa a douăsprezecea- veți avea senzația că sunteți ghinioniști, că nu vă iubește nimeni, dar, pentru că Venus intră în semnul vostru zodiacal mâine, începând chiar de astăzi ar trebui să vă gândiți ce ați putea să faceți și voi, nu doar să așteptați de la sfântul Univers, sfântul cer.”

”Pentru cei care sunt deja într-o relație, Venus va face opoziție cu Jupiter, iar asta o să vă priască enorm, pentru că vă ajută să mai împăcați spiritele” a mai spus astrologul. 

”Venus intră în semnul vostru, iar Soarele în casa a XII-a. Vă atrag atenția la problemele de sănătate, cele pe care le știți, dar și cele pe care le ignorați, v-aș mai atrage atenția la conflictele cu colegii, dar și la volumul de muncă pe care-l duceți în spate. S-ar putea să fie niște momente în care vă veți întreba dacă le puteți face pe toate. E un moment al adevărului, pentru că Vărsătorul vorbește de un adevăr gol-goluț, și veți recunoaște că nu le puteți face voi pe toate, nu acum.

Datorită faptului că Venus intră în semnul vostru, vă simțiți atrăgători, vă place de voi și carisma asta s-ar putea să atragă admiratori sau susținători. Venus în casa întâi vă face generoși, încrezători și oamenii iubesc asemenea persoane. Totuși, grijă la sănătate, însă nu vorbesc despre lucruri grave, care să inducă panica.”


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.