Horoscop

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3 – 9 iunie 2019. O perioadă grea pentru Șobolani

Astrologii prezintă Zodiacul Chinezesc pentru perioada 3-9 iunie 2019. Se anunță o săptămână bună pentru cea mai mare parte dintre nativi, însă Șobolanii vor avea parte de surprize mai puțin plăcute în următoarele zile.

Zodiacul Chinezesc din 3-9 iunie. Ce surprize ți-au rezervat astrele

Ne aflăm în anul Mistrețului de Pământ, semn zodiacal care aduce beneficii pentru toți nativii. Se anunță un an cu climat favorabil succesului pe toate planurile. În această perioadă,a afacerile vor prospera, chiar dacă va exista și o ușoară tendință de neîncredere în forțele proprii.

Mistrețul de Pământ vine cu noroc pentru cei mai mulți dintre nativi, dar aduce și un puternic sentiment de eliberare din punct de vedere emoțional. Motto-ul anului 2019, conform zodiacului chinezesc este „Trăiește-ți viața din plin.

Horoscopul Chinezesc, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Șobolan

În această perioadă nu aveți parte de momente tocmai plăcute, însă astrologii vă recomandă să nu intrați în panică, soarele va răsări în curând și pe strada voastră, trebuie doar să aveți răbdare și să vă păstrați optimismul. Spre sfârșitul săptămânii, aveți ocazia să vă relaxați și să uitați puțin de griji.

Bivol

Ai tendința de a te precipita în aceste zile, de aceea astrologii îți recomandă să nu iei decizii pripite, pentru că ai putea avea parte de situații neplăcute. Analizează bine fiecare pas, înainte să acționezi. Profită din plin de weekend, pentru a te relaxa.

Tigru

Nativii din zodia Tigrului au muncit din greu în ultima perioadă, iar acum este momentul să se liniștească și să profite de tot ce au obținut. Aveți nevoie de odihnă, iar  o scurtă vacanță s-ar putea dovedi varianta ideală pentru a-ți reîncărca bateriile.

Iepure

Pentru cei născuți în zodia Iepurelui, cheia succesul în aceste zile depinde de gradul de implicare și eforturile pe care sunt dispuși să le facă pentru a-și atinge scopurile. În weekend nu e nevoie să faci planuri, cei dragi ți-au pregătit surprize plăcute.

Dragon

Lipsa de încredere în propriile forțe îți va pune probleme în această perioadă. De asemenea, cineva aproopiat va avea nevoie de ajutorul tău într-o problemă importantă, așa că nu-i ignora rugămintea. În weekend, viața ta socială se va îmbunătăți și vei avea ocazia să te relaxezi.

Șarpe

Nativii din zodia Șarpelui sunt sfătuiți să nu se grăbească în următoarea perioadă. Cântăriți cu mare atenție fiecare pas, înainte de a acționa. Evitați să vă implicați în dispute inutile, care nu v-ar aduce nimic bun.

Cal

Caii au tendința de a fi nostalgici, însă acum chiar este momentul să lași aceste gânduri deoparte. Trăiește în prezent, concentrează-te pe planurile de viitor, ai puterea să reușești tot ce-ți propui. Nu te lăsa descurajat de atitudinile ostile din partea celor din jur.

Capră/Oaie

Se anunță o perioadă încărcată pentru acești nativi. Ai multe de făcut în aceste zile, însă nu neglija odihna. Profită de weekend pentru a te relaxa și a-ți reîncărca bateriile. Un concert se poate dovedi varainta ideală pentru a uita de griji și propbleme.

Maimuță

Astrologii îți recomandă să înțelegi foarte bine motivațiile celor din jur, pentru a nu avea parte de situații tensionate. Chiar dacă ai parte de zile încărcate, în weekend te vei bucura de momente frumoase, așături de persoana iubită.

Cocoș

Următoarele zile se anunță benefice pentru a face diverse aranjamente prin casă, inovări în grădină sau în ceea ce privește întreținerea mașinii. Weekend-ul îți va aduce timp prețios petrecut alături de familie și prieteni.

Câine

Nu ești într-o dispoziție prea bună în aceste zile. Sfatula strologilor este să eviți discuțiile în contradictoriu, pentru că n-ai reuși altceva decât să te enervezi mai tare decât ești deja. În weekend se așterne totuși liniștea, familia te va ajuta să te relaxezi puțin.

Mistreț

Astrologii îți recomandă să fii prudent înainte de a lua o decizie, mai ales când vine vorba de aspecte ce țin de viața profesională. În weekend vei afla în sfârșit răspunsul la o întrebare care te macină deja de multă vreme.

Articolul Zodiac chinezesc pentru săptămâna 3 – 9 iunie 2019. O perioadă grea pentru Șobolani apare prima dată în Citeste.info.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.