joi 15 noiembrie 2018 4:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Horoscop / Zodii care sunt condamnate la singurătate
Adpres Market

Zodii care sunt condamnate la singurătate

AdpresFM - Radio Online Stations  

Zodii care sunt condamnate la singurătate
Zodii care sunt condamnate la singurătate

Nativii din zodiile de pământ și de apă sunt, din fire, mai singuratici. Preferă să se retragă în spațiul lor intim, pentru a face planuri sau a medita. Zodiile caracterizate de stări melancolice sau depresive sunt însă cele care rareori reușesc să aibă o viață fericită, în doi.


CAPRICORN

Această zodie este caracterizată de încăpățânare și perseverență, însă nu doar atât. Capricornii sunt pretențioși, nu știu să se deschidă, sunt uneori prea reci și prea prețioși pentru că alt nativ, mai sensibil, să reziste mult timp lângă ei. Chiar dacă sunt iubiți pentru inteligență și spiritual umorului, Capricornii sunt ocoliți pentru felul în care se cred superiori.

LEU

Deși zodii puternice, și Leii sunt singuratici. Preferă anturaje în care sunt în centrul atenției, însă este dificil pentru un partener să satisfacă mereu orgoliul nemăsurat al Leilor. În plus, Leilor le place singurătatea. Dar nu aceea clasică, ci mai degrabă liniștea pe care o savureza lenevind la soare. Ca o pisică uriașă.

SCORPION

Una dintre zodiile de apă pentru care singurătatea are un înțeles diferit. Scorpionii sunt greu de înțeles, trăiesc uneori într-o lume de poveste, însă nu romantică, ci plină de fantezii sexuale. De aceea, uneori este greu să-și găsească un partener pe măsură, care să reușească să-i scoată din depresie, îndeplinindu-le visele erotice cele mai ascunse.

Preluare realitatea.net

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com