Sport

Zvonko Milojkovici, impresarul lui Planic

 Impresarul lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovici, a declarat că jucătorul sârb nu își va continua contractul cu FCSB, dacă Gigi Becali nu îi va oferi un salariu mai mare.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că plănuiește să îi prelungească contractul la FCSB lui Planic, doar dacă jucătorul nu are pretenții financiare mai mari: ”Planic, daca vrea. Daca vine cu pretentii, cu suma la semnatura, du-te, tata”, a declarat Gigi Becali, marți, la Pro X.

Milojkovici a anunțat că, dacă Becali nu va mări salariul jucătorului sârb, Planic va semna cu o altă echipă.

”Nici nu există vreo ofertă de prelungire în momentul ăsta. Am citit și eu declarația lui Gigi, dar e singurul semn că și-ar dori să negociem un nou contract, vreo propunere clară nu ne-a făcut nimeni! Am văzut că Becali a spus și că exclude să-i achite lui Planic vreo sumă ca bonus la semnătură, «Dacă cere bani, sănătate!». Atunci, spun și eu la fel, «Sănătate și cum o vrea Dumnezeu”, a declarat impresarul, conform GSP.

”Am citit în presa din România interpretarea că «Planici se plânge că nu i-a fost oferită prelungirea contractului». Am început să râd când am citit. Cum să se plângă? Planic va putea semna cu oricine peste două luni, iar la vară se poate transfera gratis oriunde! E un statut rău ăsta? De ce s-ar plânge”, a mai spus Zvono Milojkovici.

Site-ul specializat în transferuri, transfermarkt.com îi estimează valoarea lui Bogdan Planic la aproximativ 2,3 milioane de euro.

Sursa: News24.ro.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.