Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Cum arăta Irina Rimes înainte să devină vedetă.

A crescut la țară și a pornit de la zero în drumul către celebritate. Mutatul la București a băgat-o în depresie. Trei luni nu a ieșit din casă decât să își cumpere alimente. A mâncat multă vreme numai hrișcă, apoi piesa ”Visele” a propulsat-o în topurile muzicale naționale și internaționale. Deși de-a lungul vremii artista ne-a oferit imagini cu ea de la începuturi, în noua imagine oferită de un colaborator de-al său pare total schimbată. Un om de televiziune de peste Prut a oferit-o presei.

Irina Rimes, de nerecunoscut înainte să devină o mare vedetă în România

La cei 29 de ani ai săi, Irina Rimes poate spune că a trăit cât alții într-o viață. Și-a păstrat, totuși, inocența copilăriei. Însă, sub masca de fetiță se ascunde o adevărată luptătoare. Încă de mică a avut un vis: de a deveni un artist complet. Niciodată nu a crezut că viața îi va îndeplini dorința.

„În Moldova, să devii cântăreață e un moft. Cine își permitea putea. Eu nu îmi permiteam”, spunea cântăreața într-un interviu pentru Kanal D.

Ea a reușit să ajungă exact acolo unde și-a dorit. Ceea ce a rămas este modestia. Solista nu vrea nici acum să se laude cu reușitele ei, însă, pentru o tânără care a venit doar cu o valiză cu haine în București, a reușit imposibilul: a semnat cu o casă de discuri din Franța. Asta nu a făcut-o să își piardă capul, dimpotrivă, muncește și mai mult și spune că acesta este secretul reușitei.

Așadar, până aici a fost cale lungă, pornită din Republica Moldova. EL Radu, om de televiziune şi de radio, dar şi cântăreţ şi compozitor de peste Prut, a avut câteva lucruri de spus despre începutul vedetei, într-un interviu.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.