Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Social Media

Drama lui Mircea Solcanu după operația pe creier

Mircea Solcanu (45 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu mai bine de opt ani, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la nivelul creierului. Fostul prezentator de televiziune de la Acasă TV trăiește acum în orașul său natal, Constanța, dintr-o pensie de handicap, în valoare de 880 de lei. Solcanu a mărturisit recent că se confruntă și cu mari probleme cu auzul după operația de înlăturare a tumorii pe care a făcut-o în 2012.

„Potrivit statisticilor, trebuia să se termine şi efectul operaţiei, ea îmi asigura un număr limitat de ani până la o recidivă sau necesitatea unei alte operaţii. A trecut termenul, nu am nicio problemă, în afară de pierderea auzului total la o ureche şi 70% la cealaltă De şapte ani, verile mi le petrec pe plajă, cu beri şi oameni buni, deci nicio oprelişte. Trăiesc din pensia de handicap şi sunt aproape surd. Sunt în anul 2. Sincer, abia aştept să termin facultatea. Nu neapărat ca să joc pe scenă sau în filme, ci doar ca să văd ce alte surprize mai are viaţa pentru mine. Facultatea asta a fost şi un fel de penitenţă, în care am învăţat nespus de multe lucruri”, a spus Mircea Solcanu.

Vedeta de televiziune și-a pierdut locul de muncă după ce a criticat părinții lui Ionuț Anghel, care a fost sfâșiat de o haită de câini fără stăpân, în 2013. Acesta a acuzat familia Anghel că au profitat de tragicul incident pentru a câștiga bani. „Familia Anghel! S-a inventat munca. Dacă nu vă place munca, duceţi-vă copilul să-l mănânce alţi câini, se pare că din asta trăiţi. Ce sumă aţi încasat în urma participării la emisiuni TV, acelea care se desfăşurau când copilul vostru era pe catafalc?”, a spus atunci fostul prezentator.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.